Autorska prava

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na portal usksport.ba

Korištenjem bilo kojeg dijela našeg portala (u nastavku usksport.ba) te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

Usksport.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Autorski sadržaj na portalu zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist usksport.ba portala.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Usksport.ba zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Usksport.ba portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja,  te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i usksport.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van usksport.ba portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Usksport.ba ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Usksport.ba zadržavaju pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.