Partneri


BH Telecom je vodeći telekom operator u Bosni i Hercegovini, koji pruža visokokvalitetne, najsavremenije usluge iz oblasti telekomunikacija.

Strateški veoma ozbiljno pristupamo korporativnoj odgovornosti znajući da smo dio industrije koja se brzo razvija, te nastojimo i putem ponude inoviranih usluga doprinijeti dobrobiti društva u cjelini.

Odgovornim upravljanjem, stavljanjem korisnika na prvo mjesto, implementiranjem novih tehnologija kao i donošenjem dobrih poslovnih odluka, uspjeli smo da se u vrijeme velike konkurencije na telekomunikacijskom tržištu ostvarimo kao najbolji pružalac telekomunikacionih usluga.

Naša jedinstvenost, tradicija, širok asortiman usluga i dinamika razvoja poslovanja čine nas prepoznatljivim na telekomunikacionom tržištu.

Misija
Primjenjujući najsavremenija tehnološka i poslovna rješenja, kroz društveno odgovoran i etički pristup, pružamo elektronska komunikacijska rješenja u svrhu poboljšanja kvaliteta života i radnog okruženja korisnika naših usluga.

Vizija
Osiguranjem vrhunskog korisničkog iskustva ostati prvi izbor na tržištu digitalnih rješenja i usluga i kontinuirano doprinositi razvoju savremenog i boljeg društva u Bosni i Hercegovini.

Djelatnost
BH Telecom je vodeći operator u Bosni i Hercegovini, sa najvećim tržišnim učešćem na polju pružanja telekomunikacijskih usluga: fiksne, mobilne i internet mreže.

Kontinuirano sarađujemo sa brojnim domaćim i stranim firmama, čime direktno doprinosimo kvalitetu svojih usluga.

Kao društveno odgovorna kompanija učestvujemo u svakodnevnom napretku bh. društva, dajući doprinos njegovom razvoju.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Ukoliko želite da napredujete, da ostvarite željene rezultate da li to bilo gubitak na tjelesne težine, povećanje tjelesne težine, izgradnja mišićne mase i definicija, mi smo tu za Vas.

Sa Vama radi certificirani personalni/individualni trener sa Total Body Coach i Hard Body licencom.

Programi treninga napravljeni su u skladu s individualnim željama i ciljevima svakog pojedinca neovisno o tome da li se radi o aktivnom sportisti, rekreativcu ili sportskom klubu.

 

Programi treninga mogu biti usmjereni na:

1. mršavljenje (gubitak potkožnog masnog tkiva)
2. povećanje mišićne mase
3. poboljšanje kondicijskih sposobnosti – Strecing , Aerobni trening, Trening snage, Vibracioni tretning, Propriocepcija
4. prevencija i rehabilitacija od ozljeda (za rekreativce i sportiste).

Sva pitanja molimo da šaljete putem privatne poruke, na našoj Oficijelnoj stranici Facebook, kako bi mogli da u što kraćem vremenskom periodu Vam odgovorimo.

Lijep pozdrav!

Adresa: Bihaćkih Branilaca 52, Bihać

Telefon:  +387 61 418 735

Official site Facebook: FITNES CENTAR DiA 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

 

 

SSRI BIHAĆ