Bihać Novosti Odbojka (BI)

Mali predah i druženje ŽOK Bihać u sklopu priprema pred nastavak sezone

Odbojkašice Bihaću su u srijedu odigrale svoju prvu trening utakmicu na parketu SD Luke u Bihaću i tom prilikom pobjedile gošće iz Prijedora, OK Prijedor rezultatom 4:1 u setovima, a uzvratna trening utakmica je zakazana za srijedu 23.01.2019.godine u Prijedoru.

Već sutra (nedjelja 20.01.2019.godine), ŽOK Bihać putuje u Karlovac, gdje će uzeti učešće na 17. Memorijalnom odbojkaškom turniru “Ivan Vidaković”, a naše odbojkašice očekuju kvalitetni odbojkaški susreti u pripremnom periodu pred nastavak sezone u okviru Superlige FBiH grupa “Sjever” jer snage će odmjeriti sa ekipama OK Karlovac, HAOK Mladost II Zagreb i OK Logatec Slovenija.

Danas je Uprava kluba ŽOK Bihać upriličila druženje odbojkašica, a tom prilikom naše odbojkašice su zadužile i dio nove opreme pred nastavak sezone 2018/2019 Superlige FBiH grupa “Sjever”, a riječ je o novim trenerkama sa natpisima sponzora u nastavku sezone.

Nastavak sezone Superlige FBiH grupa “Sjever” je 26.01.2019.godine, a ŽOK Bihać svoje prve dvije utakmice u okviru 10. i 11.kola gostuju u Srebreniku, a potom putuju u Orašje.

Prva domaća utakmica naših odbojkašica je 09.02.2019.godine, kada će ŽOK Bihać ugostiti ekipu OK Maglaj.

 

Facebook Comments