Bihać Najava (BI) Nogomet (BI) Novosti

NAJAVA: Narednog vikenda u Bihaću završnica 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019

Tradicionalni 34.Novogodišnji malonogometni turnir Bihać 2018/2019 narednog vikenda ulazi u svoju završnicu, a na rasporedu su polufinalne i finalne utakmice u okviru četiri kategorije, koje su bile zastupljene na turniru i proteklih godina. Nakon šezdeset i dva susreta, koja su odigrana u dosadašnjih deset dana, preostalo nam je da saznamo i pobjednike po kategorijama, kao i najbolje pojedince, koji će osvojiti 34.Novogodišnji malonogometni turnir Bihać 2018/2019.

U igri je šesnaest najboljih ekipa, a po četiri u svakoj kategoriji, koji će svoje polufinalne susrete odigrati u subotu 12.01.2019.godine sa početkom u 13:00h. Zaista nas očekuje vrhunska malonogometna predstava i velika borba za plasman u svim kategorijama. Garancija odlične, kvalitetne i neizvjesne borbe za prvu poziciju su dosadašnji odigrani vrhunski susreti, a koje je pratila mnogobrojna publika u Sportskoj dvorani Luke u Bihaću.

Posebno zanimljivi susreti nas očekuju u kategoriji seniora, gdje su ostale četiri vrhunske ekipe u čijim redovima igraju provjereni malonogometni stručnjaci sa našeg kantona u kombinaciji sa najboljim haklerima našeg regiona, a prema najavama očekuje se priključenje novih igrača u redovima pojedinih ekipa, kao pojačanja, pa nas očekuju zaista neizvjesni i kvalitetni susreti.

Nedjelja 13.01.2019.godine je rezervisana za finalne susrete svih kategorija, a nakon toga ćemo saznati i pobjednike po kategorijama, te najbolje pojedince 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019.

U nastavku Vam donosimo raspored završnice i pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovu našu veliku malonogometnu feštu u Bihaću i uživate u vrhunskom malom nogometu.

Naredni vikend svi putevi vode u Sportsku dvoranu Luke u Bihaću!!

 

 

Facebook Comments