Bihać Nogomet (BI) Novosti

Utakmica dana MNK CLIO – MNK MINI DNEVNIK 1987 3:4

Danas odigrani prvi susreti u Novoj 2019. godini u okviru 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019, a svakako epitet najbolje utakmice je pripao ekipama MNK CLIO i MNK MINI DNEVNIK 1987. U kategoriji pionira je odigrano ukupno četiri susreta, dok je u seniorskom dijelu odigrano tri susreta u okviru 2. kola, a plasman u dalje takmičenje, odnosno u Top “8” ekipa izborili su: MNK MINI DNEVNIK 1987, LIMOTEHNA ZLATARNA NAJO i AUTO PRAONA SAJO AUTO PRAONA DD.

Odlično popunjena Sportska dvorana Luke, a kako smo najavili vrhunski mali nogomet, odlično suđenje i vrhunska podrška sa tribina, te neizvjesnost do samog kraja utakmice između MNK CLIO i MNK MINI DNEVNIK 1987, a sve to uz live prenos na našem YouTube kanalu USKsport.ba, epiteti su koji krase vrhunske malonogometne turnire.

Za sve posjetioce, koji danas nisu imali priliku prisustvovati u Sportskoj dvorani Luke u Bihaću, imali su priliku pratiti susret putem live prenosa, tako da smo zadovoljili i mnoge naše vjerne pratioce u odsustvu.

Sutra su također na rasporedu vrhunski susreti u okviru seniorskog dijela turnira i svakako da nas očekuje ponovo veliki spektakl malog nogometa, dok će u kategoriji pretpionira i pionira biti odigrano ukupno pet susreta, a i veterani će odigrati jedan susret.

U kategoriji seniora igra se posljednja utakmica u okviru 2. kola, gdje ćemo saznati i posljednjeg putnika u Top “8” ekipa, a biti će odigran i prvi susret 1/4 finala 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019.

 

Facebook Comments