Bihać Nogomet (BI) Novosti

Jučer odigrano osam susreta, nastavak turnira 04.01.2019.godine

U pet susreta najmlađe kategorije pretpionira, koliko je jučer bilo na rasporedu 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019, postignuto je svega osam golova, a posjetioci su imali priliku pratiti veoma zanimljive susrete najmlađih. Ekipa dana je svakako ONŠ METALAC, koja je u dvije utakmice slavila sa minimalnim rezultatom 1:0, a i pretpioniri FK KRAJINE su bili također uspješni, sa jednom pobjedom od 3:1 i jednim neriješenim rezultatom.

Veterani su odigrali dva susreta sa čak dvanaest postignutih golova, MNK CLIO VETERANI je slavio nad ekipom HARD ROCK KOLIBRI sa visokih 6:2, dok su vetereani MNK BIHAĆ 1260 sa 3:1 savladao veterane iz Bosanske Krupe THERMO BH VETERANI BK.

Plasman u Top “8” ekipa izborila je ekipa FIS, pobjedivši ekipu MNK SRBLJANI rezultatom 5:1.

Nastavak turnira je 04.01.2019.godine, kada nas očekuju veoma zanimljivi susreti u kategoriji seniora, a i žestoka borba za ulazak ekipa u Top “8” jer svi ljubitelji malog nogometa, koji su do sada pratili turnir znaju o čemu govorimo.

Upravo gore navedeno je razlog više da i Vi pratite 34.Novogodišnji malonogometni turnir Bihać 2018/2019, koji postaje sve zanimljiviji i kvalitetniji, kako se približavamo završnici turnira, a pojedine vođe ekipa najavljuju i pojačanja u svojim redovima što nas svakako raduje jer nas očekuje zanimljiva i neizvjesna završnica.

“Organizacioni odbor 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019 ovim putem upućuje iskerene čestitke povodom novogodišnjih praznika”!!

SRETNA I USPJEŠNA NOVA 2019. GODINA!!

Facebook Comments