Bihać Najava (BI) Nogomet (BI) Novosti

Nova tri putnika izborila plasman u 1/16 finala 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019

Danas je na rasporedu 34. Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019 odigrano ukupno četiri susreta, od toga jedan u kategoriji veterana, dok smo u kategoriji seniora dobili tri nova putnika u 1/16 finala turnira u tri odigrana susreta.

Veterani BOCA JUNIORS PIZZERIA ASA su bili uspješniji od ekipe HARD ROCK KOLIBRI i na kraju slavili sa rezultatom 2:0.

Prvi susret u kategoriji seniora snage na parketu su odmjerile ekipe ĆEHA INŽINJERING i ekipa SMALLS PUB VELEBIT, a za gol više na kraju ovog veoma zanimljivog susreta slavila je ekipa ĆEHA INŽINJERING rezultatom 5:4. Iako se od pobjedničke ekipe očekivalo mnogo više, ovaj put to nisu pokazali na parketu SD Luke u Bihaću.

PROŠIĆ GRADNJA u drugom seniorskom susretu nije uspjela parirati prošlogodišnjem pobjedniku, ekipi AUTO PRAONA SAJO AUTO PRAONA DD pa su sa lakoćom poraženi sa velikim rezultatom 13:2 u korist aktuelnih prvaka.

Svakako najzanimljiviji susret današnjeg programa su pružile ekipe LIMOTEHNA ZLATARNA NAJO i MNK BREKOVICA, a rezultat nakon regularnog dijela je glasio 2:2, pa se pristupilo udarcima sa šest metara, gdje je ekipa iz V.Kladuše slavila rezultatom 2:0 i izborila plasman u 1/16 turnira.

Moramo svakako pomenuti i veliku podršku navijača MNK BREKOVICA, koji su bodrili svoju ekipu do zadnje minute susreta.

Sutra subota 22.12.2018.godine na rasporedu je također četiri susreta, jedan u kategoriji veterana, te tri susreta u kategoriji seniora.

 

Facebook Comments