Bihać Najava (BI) Nogomet (BI) Novosti

Večeras održan radni sastanak Organizacionog odbora 34.Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019

Večeras je upriličen i prvi radni sastanak Organizacionog odbora 34. Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019, a direktor JU Za sport odmor i rekreaciju, gosp. Ermin Lipović je prisutne upoznao sa zadacima članova OO turnira, te pozvao sve članove odbora na maksimalnu ozbiljnost u samoj realizaciji projekta 34. Novogodišnjeg malonogometnog turnira Bihać 2018/2019, kako bi isti protekao u najboljem mogućem redu.

Oko samih propozicija turnira, kao i fondu nagrada, te sistemu takmičenja i novinama u propozicijama, govorio je gosp. Amir Bašanović i Izet Hrustanović. Između ostalog već sad se kreće i u pripreme jubilarnog 35. izdanja trunira, koji će se održati naredne godine, pa su već napravljeni određeni pomaci i po tom pitanju.

Odaziv ekipa je zadovoljavajući trenutno, a s obzirom na još samo dva dana prijava, očekujemo i ostale ekipe da izvrše svoje prijave na vrijeme.

Rok za prijavu ekipa je 13.12.2018.godine (četvrtak) do 15:00h, a izvlačenje parova je zakazano za isti dan sa početkom u 17:00h.

Dobro nam došli!!

Facebook Comments