Bihać Novosti U ŽIŽI

EKSKLUZIVNO: Treće Međunarodno priznanje u nizu na izložbi “Odlučujući trenutak 2018” u Rijeci

Tri godine zaredom Udruženje za razvoj i promociju sporta USK-a, te Prvi sportski portal USK-a osvaja Međunarodno priznanje, na veoma prestižnoj izložbi sportske fotografije u Rijeci (HR). Na ovogodišnjem jubilarnom desetom izdanju izložbe sportske fotografije “Odlučujući trenutak 2018”, od ukupno 562 prijavljene fotografije, a od 85 autora iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, izabrane su one najbolje fotografije, njih 64 u izvedbi 39 autora.

Sinoć je u Rijeci upriličeno otvaranje izložbe i dodjela nagrada, a jedina fotografija iz Bosne i Hercegovine, koja je sastavni dio ove izložbe stiže upravo iz Bihaća, pod nazivom “Migranti i Sila Nebeska”, koja je pored toga što se našla u užem izboru osvojila i posebnu nagradu “Pohvala u kategoriji Fair Play”.

Nažalost nismo bili u mogućnosti prisustvovati dodijeli nagrada sinoć u Rijeci ali svakako ovim putem želimo da se zahvalimo Zajednici sportova Primorsko-goranske županije, na ovom Međunarodnom priznanju, koje nama svakako znači mnogo u budućem radu na razvoju i promociji sporta USK-a.

Našu nagrađenu fotografiju, kao i preostalih 63 fotografije izložene u Rijeci, možete pogledati :

OVDJE

Izložba u Rijeci je otvorena od 03.12.2018 godine do 08.12.2018. godine u vremenskom intervalu od 10:00h do 13:00h i od 17:00h do 20:00h, te u subotu u jutarnjem terminu. 

Mjesto: Galerija Principij, ul. Pod voltun 4, Rijeka (HR).

 

Facebook Comments