Bihać Novosti Odbojka (BI)

NAJAVA: ŽOK Bihać spremno dočekuje Gračanicu Fortex

Bišćanke već pet kola zaredom ne znaju za poraz, a narednog vikenda na parketu Sportske dvorane Luke u Bihaću, dočekuju sedmoplasiranu ekipu ŽOK Gračanica Fortex u okviru 8. kola Superlige FBiH grupa “Sjever”. S obzirom da nas očekuje zanimljiv i borben susret naredne subote, te da je ovo jedini sportski događaj u Bihaću narednog vikenda, naše dame zaslužuju veliku pažnju i podršku, te vas ovim putem pozivamo da svi skupa podržimo naše odbojkašice jer one to zaista zaslužuju i da ih nagradimo za vrhunske rezultate.

Nije se mnogo očekivalo od kluba pred sami start sezone 2018/2019 ali dolaskom nove Uprave kluba na čelu sa Ramizom Ćejvanovićem, trenerom Seminom Hubićem, te velikim zalaganjem naših odbojkašica na terenu uz podršku gledaoca i veliku pomoć, pažnju roditelja prema klubu, klub ostvaruju vrhunske rezultate, što svakako zaslužuje veliku pažnju i podršku u narednom periodu.

“Ovim putem želim da pozovem sve ljubitelje odbojke da nas u subotu podrže na utakmici i da prisustvuju u što većem broju, kako bi našim djevojkama pružili veliku podršku sa tribina. Želim da se zahvalim u ime Uprave kluba na dosadašnjoj i budućoj saradnji našim vjernim sponzorima: Čavkunović BP, BH Telecom, Grafičar d.o.o., Meggle d.d., Bihaćka pivovara d.d., ABBA d.o.o., Powerdis d.o.o., Begović d.o.o, Udruženje žena sa Une, Pekara Ozimice. Naravno velike zasluge za naš dosadašnji i budući rad i uspjeh, svakako idu na adresu Gradskog sportskog saveza Bihać, na čelu sa gosp. Mladenom Šantićem. Također želimo se zahvaliti našim roditeljima na nesebičnoj pomoći i velikoj podršci u radu kluba”. – kazao je predsjednik kluba Ramiz Ćejvanović.

Mi ćemo još na ovo sve dodati:

“Subota 01.12.2018.godine u 16:00h

SVI U DVORANU PODRŽATI OVAJ VRIJEDAN PAŽNJE REZULTAT NAŠIH DAMA!!

 

Facebook Comments