Bihać Nogomet (BI) Novosti Pojedinci Rezime

Piralić sa skautima velikih klubova pratio meč u Beču

Mladi nogometni menadžer iz Bihaća Ervin Piralić, imao je večeras čast da prisustvuje utakmici u kojoj je reprezentacija BiH igral protiv Austrije.

Mladi i perspektivni bišćanin Piralić imao je čast da mu društvu u svečanoj loži Ernst Happel stadiona u Beču prave predstavnici europskih velikana Borussije Dortmund i engleskog Tottenhama.

Pred ovaj vrlo važan meč naših Zmajeva u prijestolnici Austrije, menadžer Piralić je istakao da očekuje jednu veoma neizvjesnu utakmicu, te dodao kako će uz podršku velikog broja navijača Bosne i Hercegovine naši Zmajevi imati dodatni motiv za pobjedu i ostanku na čelu tabele Lige nacija.

Pobjeda je izostala jer je susret Austrije i BiH završen bez pobjednika rezultatom 0:0 ali je naša reprezentacija ostvarila odličan uspjeh i tako obezbjedila prvo mjesto u grupi 3 LIGE B UEF-a LIGE NACIJA.

Zasigurno, vrijedan je spomenuti da je mladi Bišćanin često viđen gost na nogometnim stadionima širom Evrope, a posebno nas raduje što je rođeni Krajišnik, koji ima sve predispozicije za budućnost posla s kojim se bavi.

Izvor: bhfudbal.ba

Facebook Comments