Bihać Klubovi Nogomet (BI) Novosti Rezime

Prvi rezultati Omladinske škole NK Sloga Kolibri Kralje

Prije nekoliko dana objavili smo tekst i najavu pokretanja omladinskog pogona, odnosno Omladinske škole nogometa NK Sloga Kralje-Vrkašić 1937 i evo samo nakon nekoliko dana, ova uspješno pokrenuta škola ostvaruje i prve rezultate što je svakako za veliku pohvalu.

Ekipa dječaka godište 2010. i mlađe su zauzeli četvrtu poziciju, na turniru u Bos. Krupi, predvođeni trenerom Amirom Kozlicom, koji nije krio zadovoljstvo i zahvalio se predsjedniku kluba Josipu Mihiću na nesebičnoj podršci u radu sa najmlađim kategorijama, te obećao da će uz stručan i odgovoran rad vratiti NK Slogu Vrkašić 1937 u sami vrh nogometa u USK-a.

Na odlično organizovanom turniru u Bos. Krupi učešće je uzelo ukupno deset ekipa i svakako da je rezultat novoosnovane Omladinske škole nogometa NK Sloga za veliki respekt.

Ova škola je specifična od mnogih drugih škola za najmlađe polaznike, a upis u školu je besplatan. Treninzi se odvijaju svakog petka, subote i nedjelje na stadionu Urije u Kraljama, a šef i trener Omladinske škole je Amir Kozlica, dok je na čelu kluba Josip Mihić.

Ovim putem pozivamo roditelje na upis djece u Omladinsku školu nogometa NK Sloga Kralje-Vrkašić 1937.

 

 

Facebook Comments