B.Krupa Novosti Odbojka (B.K.)

NAJAVA: VI Memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Indir Gerzić Bos. Krupa 2018”

Odbojkaški klub “Una” Bos. Krupa organizuje VI Memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Indir Gerzić”, koji će se održati dana 14.07. 2018.godine, a prijave ekipa možete izvršiti sve do 30.06.2018. godine. Turnir će biti održan na stadionu odbojke na pijesku Zeleni otoci (Male Adice).
Da podsjetimo, Indir Gerzić je bio mladić, koji je nesretnim slučajem u saobraćajnoj nesreći izgubio život u Sloveniji 2011. godine, a bio je igrač i član OK “Una” Bos. Krupa. Mladić kojeg su voljeli i simpatizirali svi ljudi u gradu, zbog njegovih vrlina, osmjeha i veoma kulturnog ponašanja.
Svi koji žele učestvovati na turniru, koji se ovog puta održava po pravilima CEV-a (Evropske Odbojkaške Asocijacije), mogu se prijaviti putem SMS poruke, na broj telefona 061 435 832 ili putem e-maila: samirelez@hotmail.com, do kraja mjeseca Juna.

Isključivo se prijavljuje na ovaj način, zbog organizacije turnira, a rok prijave ekipa je do 30.06.2018.godine.

Sve neblagovremene prijave neće se uzimati u obzir.

OK “Una” Bos. Krupa je pripremio već nagrade za ekipe, a ljubitelji Odbojke na pijesku će ove godine po prvi puta moći uživati u mečevima u kojima učestvuju ekipe iz Austrije, Njemačke,Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine.

Sportski Pozdrav!!!

Facebook Comments