Novosti V. Kladuša

Ekipa iz V. Kladuše osvajač malonogometnog turnira “Slunj 2018”

Još jedno odlično izdanje malonogometnog turnira u Slunju, a pobjednik ovogodišnjeg izdanja “Slunj 2018” je ekipa ANTE GOTOVINA iz V. Kladuše. U polufinalnom susretu ekipa iz V. Kladuše je odigrala neriješeno sa ekipom domaćina RADIO SLUNJ, a rezultat je glasio 2:2, a nakon izvođenja udaraca sa 7m i boljom obranom na golu vratara Ante Jurčevića, ANTE GOTOVINA plasirao se u finale rezultatom 4-2.

Finalna utakmica između ekipa ANTE GOTOVINA i CB CASABLANCA, nije obilovala uzbuđenjima jer su dečki u crnom rano stvorili razliku i samo je povećavali do kraja utakmice koja je završila rezultatom 8-3.
Ekipa ANTE GOTOVINA iz V. Kladuše, je sasvim zasluženo je osvojila turnir.

Uslijedila je podjela priznanja i pehara, pa je tako za treće mjesto pehar i novčanu nagradu od 1.000,00 KN primio u ime ekipe RADIO SLUNJ Davor Sabljak iz ruku predsjednika UHBDR SLUNJ Ivana Obajdina.

Pehar za drugo mjesto i novčanu nagradu od 2.000,00 KN, osvojila je ekipa CB CASABLANCA iz Cetingrada, a predao ga je član IO NK SLUNJ Zdravko Cindrić.

Pehar i novčanu nagradu od 5.000,00 KN, ekipi ANTE GOTOVINA predao je predsjednik NK SLUNJ Nikola Požega u ruke voditelju ekipe Anti Jurčeviću.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Ante Jurčević iz ekipe ANTE GOTOVINA potpuno zasluženo, a priznanje mu je predao gradonačelnik grada Slunja, Jure Katić.

Najboljim igračem turnira gdje je bila velika konkurencija u ovoj kategoriji, proglašenje igrač ekipe ANTE GOTOVINA Selvedin Ćatić , a priznanje mu je predao zamjenik gradonačelnika grada Slunja i tajnik ZSUGS Ivan Požega.
Veliki prelazni pehar iz Ruku gradonačelnika grada Slunja g. Jure Katića, primio je Elvis Torić.

ANTE GOTOVINA: Jurčević, Ćatić, Torić, Omeragić, Alibegić, Delić.

Iskrene čestitke ekipi iz V. Kladuše na osvojenom 1. mjestu.

Facebook Comments