B.Krupa Nogomet (B.K.) Novosti

NK Sloga izvršio prozivku i odradio prvi trening

Danas 26.01.2018.godine na stadionu Bare, izvršena je prozivka igračaa i odrađen prvi trening pred početak nastavka proljetnog dijela takmičenja u Drugoj ligi FBiH grupa “Zapad”. Treneru Adisu Stamboliji odazvalo se 23 igrača, a on je iste upoznao sa planom priprema i ciljevima u nastavku takmičenja.

Ispred UO NK Sloga, prisutnima se obratio potpredsjednik kluba Mensud Čaušević, koji je igračima poželio uspješne pripreme, sreću u nastavku takmičenja, te da je na njima da izvršavaju obaveze i zadatke koje pred njih postavi trener Stambolija, a da će Uprava kluba izvršavati svoje obaveze kako bi se što uspješnije takmičili u ovom rangu takmičenja.

Kako je rekao trener Stambolija planiran je 31 trening, odigravanje 5 kontrolnih utakmica i već su tri dogovorene. Što se tiče igračkog kadra kostur ekipe je ostao isti, te je priključen i jedan broj juniora s tim da zbog posla u inostranstvu mogući su odlasci Plavulja i Gaćeše, dok čelnici kluba pregovaraju o dovođenju jednog iskusnog golmana, koji ima i premijerligaško iskustvo, te jednog iskusnog stopera.

Prvenstvo u Drugoj ligi “Zapad”starta 10/11.03.2018. godine.

Facebook Comments