Bihać Nogomet (BI) Nogomet (V.K.) Novosti V. Kladuša

Dvije ekipe iz V.Kladuše i MNK Clio u završnici turnira u Slunju

SUBOTA 20.01.2018.GODINE

Nakon prvog dana odigravanja po skupinama saznali smo i prve momčadi, koje su se plasirale u četvrtfinale. Iz skupine A ,to su na prvom mjestu RADIO SLUNJ, koja u zadnjoj utakmici dana, teškom mukom u izravnom duelu za prolaz i prvo mjesto pobijedila ekipu CB LEO sa 1-0 i tako osigurala poziciju (A1), dok je poziciju (A2) osigurala ekipa KOD SLADIĆA, u skupini B, prvo mjesto također je u odlučujućoj i zadnjoj utakmici skupine, ekipa MNK CLIO iz Bihaća pobijedila ekipu NC RUPA u izravnom dvoboju za prvo mjesto rezultatom 6-3 i tako zauzeli prvu poziciju (B1) , a mladići iz NC RUPA poziciju (B2).

NEDJELJA 21.01.2018.GODINE

Završen je prvi dio natjecanja malonogometnog turnira SLUNJ 2018 po skupinama, a u nedjelju odigranim utakmicama u skupinama C i D dobili smo nove četvrtfinaliste, a to su ekipe iz skupine (C )ANTE GOTOVINA V.KLADUŠA, kao (C1) i RAPOGRADNJA, kao (C2) sa istim brojem bodova po 10 ali je ekipa ANTE GOTOVINA imala veću i bolju gol razliku pa je osvojila prvo mjesto u skupini (C).

U skupini D prvo mjesto osvojila je ekipa CB CASABLANCA sa 9 bodova i sve tri pobjede, a za drugo mjesto vodila se velika borba ali je na kraju ipak drugo mjesto sa boljom gol razlikom i 4 boda ispred ekipe AUTO GRŽAN, osvojila ekipa ZLATARNA NAJO No 5 i No 1 V.KLADUŠA.


U dva dana igrao se dobar nogomet, što su potvrdili i gledatelji u dvorani, kojih je  bilo u velikom broju, a u daljnje natjecanje u četvrtfinale plasirale su se najbolje ekipe, a svima koji nisu prošli u dalje takmičenje, organizator NK SLUNJ i ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA SLUNJA zahvaljuje na fer i korektnom ponašanju i sportskom duhu, te ih poziva da se i dogodine odazovu.


Organizator je pripremio i nagradne igre za gladatelje, koji su dobili nagradne ulaznice izvlačenjem i samim time kroz natjecanje u parovima dodijelio poklone sponzora.

Završnica turnira igra se u subotu 27.1.2018. godine sa početkom u 13:00h, a raspored četvrtfinala je slijedeći:

RADIO SLUNJ – DC RUPA

ANTE GOTOVINA – ZLATARNA NAJO No5 i No1

MNK CLIO – KOD SLADIĆA

CB CASABLANCA- RAPOGRADNJA

Naš portal želi mnogo uspjeha malonogometnim ekipama USK-a, koje su izborile plasman 1/4 finala turnira.

Facebook Comments