Novosti Pojedinci Rezime

Edin Pivač uspješno nastupa za ASKÖ Oedt

Edin Pivač rođen 21.07.1999. godine u Jesenicama (Slovenija), već od 2015 godine nastupa u Lasku iz Linza u mlađim kategorijama U-16 i U-18. Majka našeg Edina je upravo iz Krajine, a otac ovog mladog talentovanog nogometaša je iz Gradiške. Sudbina mladog nogometaša na njegovu sreću i odlično prikazanim partijama na zelenom terenu, koje je pokazao kroz omladinski pogon Laska, vodi ga put u seniorsku ekipu ASKÖ Oedt, koja nastupa u Oberösterreich Ligi.

Zadnji godinu dana nastupa za pomenuti klub i bilježi odlične rezultate, a vrijedno pomena je svakako i boravak Edina Pivača u jednom od njavećih nogometnih kampova Otvorena vrata, koji se održavao u Münchenu i Linzu 2016 godine.

Pozicija ovog mladog, talentovanog nogometaša, koji vuče korijene iz BiH ( Krajine) je krilna pozicija, odnosno vezni igrač, kojeg odlikuje brzina i odlična tehnička dotjeranost u igri.

Edinu Pivaču želimo mnogo sreće u njegovoj daljoj karijeri, a kako je kazao za naš portal idol kojeg obožava je Zlatan Ibrahimović, koji mu je ujedno i uzor u budućoj karijeri.

Facebook Comments